PROMOVAȚI TEORETIC ÎN LIGĂ, DAR FĂRĂ CONTRACTE SEMNATE

Fără contracte semnate, handbaliștii de la CSM Bacău își simit viitorul amenințat și iau în calcul chiar neprezentarea la viitoarele etape de campionat, deși, teoretic, sunt promovați în Liga Națională. Rezolvarea conflictului a căzut în sarcina primarului Cosmin Necula, după ce directorul clubului, Adrian Gavriliu, ar fi refuzat să parafeze noile înțelegeri și a plecat la un concurs în Germania.

Un scandal pe cale să afecteze prezența handbaliștilor băcăuani în campionatul diviziei secunde a fost stins în primă fază de primarul Cosmin Necula, aceasta după ce sportivii și-au manifestat nemulțumirea față de termenele avansate pentru semnarea noilor contracte de directorul CSM, Adrian Gavriliu. Antrenorul Gabriel Armanu, prezent zilele acestea la turnelul semnifinal de la Turda cu juniorii 3, a spus că deocamdată nu sunt semnate actele, dar are promisiuni că situația va găsi o rezolvare.

Primarul Necula a avut, după episodul în care handbaliștii s-au dus să-i ceară socoteală directorului Gavriliu, o întâlnire cu handbaliștii. Discuțiile purtate au mai potolit apele, dar sportivii nu au renunțat definitiv la ideea neprezentării pe teren, dacă promisiunile edilului nu vor fi respectate.

Echipa de handbal a CSM Bacău este ca și promovată în Liga Națională, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Formația a înregistrat un parcurs de excepție cu 15 victorii din tot atâtea posibile.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.