Avertizare meteo: COD PORTOCALIU de caniculă sâmbătă şi duminică, în Bacău şi mai multe judeţe din ţară. Temperaturile maxime vor fi de 38…39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat

Avertizare meteo: COD PORTOCALIU de caniculă sâmbătă şi duminică în Bacău. În judeţele Bihor, Arad, Timiş, Vaslui, Galaţi, precum şi în zona de câmpie a judeţelor Bacău şi Vrancea vor fi temperaturi maxime care se vor situa în jurul valorii de 38 de grade. 

SÂMBĂTĂ

 

COD GALBEN
În cursul zilei de sâmbătă, 25 iulie vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală ITU va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de câmpie şi de podiş.

COD PORTOCALIU
În judeţele Bihor, Arad, Timiş, Vaslui, Galaţi, precum şi în zona de câmpie a judeţelor Bacău şi Vrancea vor fi temperaturi maxime care se vor situa în jurul valorii de 38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

                               SAMBATA METEO1

 DUMINICĂ
                   
COD GALBEN
Duminică, 26 iulie, vremea se va menţine caniculară în Oltenia, Muntenia, precum şi în cea mai mare parte a Moldovei şi Dobrogei. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

COD PORTOCALIUÎn judeţele Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Galaţi, Vaslui, precum şi în zona de câmpie a judeţelor Bacău, Vrancea şi Buzău, temperaturile maxime vor fi de 38…39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Notă: În regiunile vestice, nordice şi centrale instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar temperaturile vor scădea. Valul de căldură va persista în următoarele zile în regiunile sudice şi estice.

DUMINICA METEO1

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.