IMAGINEA ZILEI / Îi mai știți pe cei de la Victor Construct, puterea lucrului făcut de mântuială?

Oameni serioși, mari meșteri, calfe și zidari, au venit, au văzut, au plecat. Au promis că revin, remediază, repară. Nu au venit, nu au remediat, nu au reparat. Poate că știau ei ce știau. Pentru că între timp a mai căzut. Din tavanul dormitorului și prin rezonanță, probabil, și din cel al băii. Ba chiar și pe casa scării, din spirit de solidaritate. Până cei de la Victor Construct, îi știți, ăia cu puterea lucurului făcut de mântuială, vor mai trece pe strada Făgăraș e posibil ca imobilul să fie un morman de tencuială căzută. Că situația nu e o premieră o dovedește și reacția celor de la Inspectoratul de Stat în Construcții care, în urma sesizării făcute, au dat din cap: ”A, iar ăia de la…”
Da, de la Victor Construct. Sunt totuși de scuzat. Probabil acum construiesc un nou imobil de locuințe și au treabă la plafon. Cică la ei, ca pe vremuri, un plafon la 3 minute. Apoi 2, apoi 1 minut, apoi…pa!

dormitor dupa 11 zile
dormitor dupa 11 zile
« 1 of 5 »

Ai surprins o imagine care te-a surprins? Surprinde-i și pe alții pentru că o imagine poate face cât o mie de cuvinte. Uneori cât o mie de petiții!
Trimiți imagini, trimiți idei! Fii un bun observator a tot ceea ce ne poate bucura sau afecta!
Imaginile comunității la Tele1Bacău, televiziunea pe care băcăuanii au așteptat-o de mult timp!
Trimite AICI sau pe: imagineazilei@tele1bacau.ro

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.