BRONZ PENTRU JUNIORII 1 DE LA CSM BACĂU!

Handbaliștii băcăuani (juniori 1) de la CSM Bacău au obținut medalia de bronz după încheierea turneului final de la Sfântu Gheorghe. Băcăuanii au avut totuși satisfacția că au trecut în finala mica de Potaissa Turda cu 32-29 (17-16), după ce aceelași adversar îi învinsese în grupe.

Campioni naționali în sezonul precedent și vicecampioni în urmă cu doi ani, juniorii cei mari de la secția de handbal au terminat campionatul 2018 pe podium, mai exact pe treapta a treia a acestuia. Un bronz muncit și foarte valoros, în condițiile în care echipa antrenată de Gabriela Manea și Gabriel Armanu a avut un sezon bun în linii mari, marcat doar de două înfrângeri mai severe, dintre care una produsă chiar la acest turneu final. Trebuie menționat și faptul că garnitura din 2018 nu mai este chiar cea din urmă cu un an sau doi, de pe vremea când trofeul de aur și cel de argint ajungeau și rămâneau în vitrina clubului. Cu toate schimbările handbaliștii au reușit să învingă, fără drept de apel, în grupe pe CSȘ Baia Mare cu 28-23 (13-13), respectiv LPS Piatra Neamț 29-23 (14-16).

Unul dintre cele mai disputate acte ale competiției a avut loc în semifinale unde CSM Bacău a întâlnit pe CSM București. După epuizarea timpului regulamentar, scorul a fost egal la punctul 23. Bucureștenii s-au impus cu greu, în prelungiri, rezultat final, 28-27.

În afara ”bronzului” cu care s-a întors acasă, CSM-ul a contat și cu trei jucători apreciați a fi membri ai echipei ideale a competiției: Andrei Totoi a fost desemnat cel mai bun pivot, Eduard Iordachi- cel mai bun inter dreapta, iar ce Andrei Drăgan considerat, la final de juniorat, „cel mai bun jucător” al turneului final.

CSM Bacău: Andrei Cozma, Eugen Crăciunescu, Andrei Copos – Andrei Drăgan, Cătălin Brăescu, Andrei Totoi, Răzvan Pușcuță, Andrei Iștoc, Eduard Iordachi, Rareș Stănică, Dragoș Dragomir, Eduard Marcu, Georgel Costea, Ștefan Gherasim, Ionuț Vamanu, Dragoș Păscălin. Antrenori: Gabriela Manea, Gabriel Armanu. Kinetoterapeut: Cornel Bontaș

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.